Privatumo politika

Bendrosios nuostatos

Mes, UAB “Claims management” (duomenų valdytojas), esame atsakingi už Jūsų asmens duomenų tvarkymą internetiniame puslapyje claimsmanagement.lt Jums jame lankantis ir pildant užklausos bei kontaktų formas.

Šioje Privatumo politikoje paaiškiname, kokius asmens duomenis mes renkame ir kaip juos tvarkome teikdami savo siūlomas paslaugas puslapyje claimsmanagement.lt.

Taip pat šiame dokumente informuojame apie savo slapukų politiką.

Duomenų subjektas – asmuo, kuris naudojasi claimsmanagement.lt puslapiu.

Ši privatumo politika gali būti atnaujinama, atsižvelgiant į mūsų veiklos arba įstatyminės bazės pokyčius.

Duomenų rinkimo būdai ir tvarkymo tikslai

Jums lankantis claimsmanagement.lt svetainėje, mes renkame tam tikrą informaciją apie jūsų įrenginį, jūsų sąveiką su svetaine ir informaciją, reikalingą jūsų informacijai apdoroti, pasiūlyti papildomas, galimai jus dominsiančias paslaugas ar informaciją. Mes taip pat galime rinkti papildomą informaciją, jei susisieksite su mūsų klientų aptarnavimo komanda. Šioje privatumo politikoje mes aprašome bet kokią informaciją, galinčią unikaliai identifikuoti asmenį ir kuri yra laikoma asmenine informacija. Toliau pateiktame sąraše rasite daugiau informacijos apie tai, kokią asmeninę informaciją mes renkame ir kodėl.

Įrenginio informacija

Renkamos asmeninės informacijos pavyzdžiai: žiniatinklio naršyklės versija, IP adresas, laiko juosta, slapukų informacija, kokius produktus žiūrite, paieškos terminai ir kaip jūs sąveikaujate su svetaine.

Duomenų tvarkymo tikslas: atlikti svetainės naudojimo analizę siekiant optimizuoti mūsų svetainę, personalizuoti svetainės rodymą pagal Jus.

Duomenų rinkimo būdas: duomenys surenkami automatiškai, kai jūs naudojatės mūsų svetaine naudodamiesi slapukais, žymomis ar pikseliais.

Duomenų atskleidimas trečiosioms šalims: dalijamasi su mūsų turinio valdymo sistemos tiekėju „Mailerlite“.

Užsakymo informacija

Renkamos asmeninės informacijos pavyzdžiai: vardas, pavardė, el. paštas, Įmonės kodas, įmonės pavadinimas, telefono numeris, adresas.

Duomenų tvarkymo tikslas: jog galėtumėme suteikti Jums konsultacijos paslaugą.

Duomenų surinkimo būdas: duomenis gauname iš Jūsų, juos suvedate pildant anketą skirtą paraiškai ar kontaktinei formai pildyti.

Duomenų atskledimas trečiosioms šalims: dalijamasi su mūsų turinio valdymo sistemos tiekėju „Mailerlite“.

Klientų aptarnavimo informacija

Renkamos asmeninės informacijos pavyzdžiai: vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, adresas, įmonės pavadinimas, įmonės kodas.

Duomenų tvarkymo tikslas: mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, kai susisiekiate su mumis ir kai atsakome į Jūsų užklausas ar komentarus.

Duomenų saugojimo laikas: bendro pobūdžio užklausos ir komentarai, susiję su užpildytų paraiškų duomenimis, kontaktų formos užklausos ir kt., saugomi 3 (trejus) metus nuo paskutinio susisiekimo su Jumis dienos.

Duomenų tvarkymo pagrindas: Jūsų užklausų, komentarų ir skundų apdorojimas Jūsų prašymu.

Amžiaus ribojimai

Mūsų svetainė skirta suaugusiesiems, tačiau gali pasitaikyti atvejų, kai dalis klientų, kuriems dar nesukako 16 (šešiolika) metų, peržiūri paslaugas mūsų svetainėse. Jei mes žinome, kad klientui dar nesukako 16 (šešiolika) metų, mes nenaudojame tokio kliento asmens duomenų rinkodaros tikslams.

Dajimasis informacija su trečiaisiais asmenimis

Mes dalijamės jūsų asmenine informacija su paslaugų teikėjais, kurie padeda mums užtikrinti sklandų paslaugų teikimą. Žemiau pateikta informacija apie tiekėjus ir kitas trečiąsias šalis su kuriomis galime dalintis ar dalinamės duomenimis.

Mes naudojame „Mailerlite“ platformą, jog galėtumėme valdyti savo puslapį.

Mes naudojame „Mailerlite“ platformą, jog galėtumėme siųsti el.pašto pranešimus.

Mes galime dalytis Jūsų asmenine informacija, siekdami laikytis galiojančių įstatymų ir kitų teisės aktų, atsakyti į teismo šaukimą, kratos orderį ar kitą teisėtą prašymą pateikti.

Duomenų subjekto teisės

Duomenų subjektas, kurio duomenys tvarkomi duomenų valdytojo veikloje, turi šias teises:

  • žinoti (būti informuotas) apie savo duomenų tvarkymą (teisė žinoti);
  • susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti);
  • reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti asmens neišsamius asmens duomenis (teisė ištaisyti);
  • savo duomenis sunaikinti arba sustabdyti savo duomenų tvarkymo veiksmus (išskyrus saugojimą) (teisė sunaikinti ir teisė „būti pamirštam“);
  • reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių (teisė apriboti);
  • teisę į duomenų perkėlimą (teisė perkelti);
  • teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys ar bet kada atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis, kad asmens duomenys būtų tvarkomi vienu ar keliais konkrečiais tikslais, nedarant poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui;
  • pateikti skundą dėl asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (www.ada.lt), jei manote, kad Jūsų asmens duomenys tvarkomi pažeidžiant teisės aktų reikalavimus.

Siekdami apsaugoti kitų asmenų duomenis nuo neteisėto atskleidimo, gavęs prašymą pateikti duomenis ar įgyvendinti kitas teises, mes turime teisę imtis papildomų veiksmų nustatyti asmens tapatybę, pvz., prašyti nurodyti kitus registracijos anketoje pateiktus aktualius anketinius duomenis ar išsiųsti kontrolinį pranešimą registracijos anketoje nurodytu kontaktu, prašydami atlikti autorizacijos veiksmą. Jeigu patikrinimo procedūra bus nesėkminga, duomenų valdytojas prašymą atmes.

Gavus prašymą dėl bet kurios teisės įgyvendinimo ir sėkmingai atlikus aukščiau nurodytą patikrinimo procedūrą, prašymas bus išnagrinėtas per vieną mėnesį nuo Jūsų prašymo gavimo ir patikrinimo procedūros užbaigimo. Atsižvelgiant į prašymo sudėtingumą ir prašymų skaičių, duomenų valdytojas turi teisę vieno mėnesio laikotarpį pratęsti dar dviem mėnesiams, apie tai informuojant duomenų subjektą iki pirmojo mėnesio pabaigos ir nurodant tokio pratęsimo priežastis.

Jeigu prašymas pateikiamas elektroninėmis priemonėmis, atsakymas taip pat pateikiamas elektroninėmis priemonėmis, išskyrus atvejus, kai tai bus neįmanoma (pvz.: dėl itin didelės informacijos apimties) arba tuomet, jei prašyme nurodytas kitas atsakymo būdas.

Jei bus nustatytos teisės aktuose nurodytos aplinkybės ir priežastys, sudarančios pagrindą atsisakyti tenkinti prašymą, apie tai bus pateiktas motyvuotas atsakymas.

Slapukai

Mes naudojame slapukus, kaip nurodyta lentelėje žemiau. Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz., kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Kitos technologijos, įskaitant duomenis, kuriuos saugome jūsų naršyklėje ar įrenginyje, su jūsų įrenginiu susijusius identifikatorius ir kitą programinę įrangą, gali būti naudojamos panašiais tikslais. Slapukai naudojami plačiai, kad svetainės veiktų arba veiktų geriau ir veiksmingiau.

Pavadinimas

Laikotarpis

Tikslas

_ga

2 metai

Naudoti „Google analytics“, siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant atsitiktinai sugeneruotą numerį kaip identifikatorių.

_gid

24 val.

Naudoti „Google analytics“, siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant atsitiktinai sugeneruotą numerį kaip identifikatorių.

_gat

10 minučių

Naudoti „Google analytics“ ribojant duomenų rinkimą, esant didelei puslapio apkrovai.

JSESSIONID

1 metai

Būtinas svetainės funkcionalumui užtikrinti. Saugomi sesijos duomenys.

agreedToCookieDisclaimer

Neribotai

Saugoti naudotojo susipažinimo su slapukų naudojimo taisyklėmis pasirinkimą.

Kaip galiu valdyti slapukus?

Savo naršyklę galite sukonfigūruoti taip, kad atsisakytumėte kai kurių ar visų slapukų ar kad būtų prašoma Jūsų leidimo prieš juos priimant. Atkreipkite dėmesį, kad trindami slapukus arba išjungdami slapukų naudojimą ateityje, galite nepasiekti tam tikrų mūsų interneto puslapio dalių ar funkcijų. Informaciją apie tai, kaip galite pakeisti savo naršyklės nustatymus, rasite apsilankę www.allaboutcookies.org/manage-cookies.

Jei norite gauti daugiau informacijos apie trečiųjų šalių slapukų politiką ir valdymo galimybes, skaitykite šių trečiųjų šalių slapukų politikas.

Tikslinė rinkodara

Jūsų asmeninė informacija gali būti panaudota tikslinės rinkodaros tikslais. Tai reiškia, jog pagal geografinius, demografinius, elgsenos kriterijus mes galime Jums rodyti savo reklamą Jums lankantis kituose internetiniuose puslapiuose. Reklama Jus gali pasiekti lankantis šiuose internetiniuose puslapiuose ir mobiliosiose programėlėse: facebook.com, google.com, instagram.com, Linkedin.com.

Nusiskundimai

Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų privatumo politiką bei jos įgyvendinimą, taip pat, jei turite klausimų ar norite pateikti skundą, susisiekite su mumis el. paštu paulius@claimsmanagement.lt arba paštu naudodamiesi toliau pateikta informacija:

UAB Claims management, įmonės kodas 305594385, Kauno g. 16-308, Vilnius

Paskutinį kartą atnaujinta: 2021 10 04

Jei Jūsų netenkina mūsų atsakymas į Jūsų skundą, turite teisę ir galite pateikti skundą kreipdamiesi į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (https://vdai.lrv.lt/).

UAB "Claims management"

Tel.: +370 6 87 76 330

El. paštas: paulius@claimsmanagement.lt